Obchod

Head&Beard® Dermaroller pro stimulaci růstu vlasů 0,5 mm

Pomozte své pokožce vstřebat všechny potřebné živiny a vitamíny.

649 

Není skladem

Dermaroller od české značky Head&Beard je jednoduše řečeno váleček s titanovými jehlami, který masíruje pokožku, stimuluje průtok krve a také umožňuje lepší vstřebávání spreje Starter. Pomozte své pokožce vstřebat všechny potřebné živiny a vitamíny.

  • Existuje mylná představa, že v každodenní rutině stačí používat šampon. Je však nezbytné používat i další produkty péče o vlasy, které poskytují podporu spícím vlasovým folikulům. Pro dosažení lepších výsledku, produkty stejné značky dokážou pracovat nejlíp.
  • Pokud si myslíte, že tyto jehličky nějak poškodí vaši pokožku, nebojte se. Přístroj je skutečně bezpečný, snadno se používá a nezpůsobuje žádné podráždění pokožky. Je naprosto bezbolestný, sami   si ovládáte úroveň tlaku a vyberete si pro vás nejpohodlnější variantu.
  • Sada obsahuje dezinfekční prostředek Sanitizer Protective cleanser 50 ml. Přípravek obsahuje 62 % lihu, což garantuje vysokou antibakteriální účinnost. Složení: Alcohol debat., Aqua, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Linalool, Geranoil, Limonene.

Aplikace:

Jehly dermarolleru vždy předem (nebo těsně před použitím) dezinfikujte a opláchněte vodou. Voila, příprava je dokončena a vy můžete opět masírovat problematická místa. Až budete hotovi, dezinfekci zopakujte.

  • Dermarollerem musíte válet (nebo masírovat) v rámci problémové oblasti na hlavě nebo vousech/tvářích. Můžete postupovat vertikálně, horizontálně i křížem.
  • Dermaroller je lepší používat večer, samozřejmě pokud nemáte na noc žádné velké plány, pánové.
  • Stejně jako při každé masáži může manipulace s dermarollerem způsobit určité zarudnutí, protože vaše pokožka je stimulována. Je to naprosto v pořádku, zčervenání pokožky nebude trvat dlouho.
  • Aplikujte jej maximálně dvakrát až třikrát týdně. Tímto způsobem se vaše pokožka nestane vůči jehlám odolnou.
  • Pokud se budete řídit našimi pokyny, budete si tento skutečně užitečný výrobek užívat nejméně 1-1,5 měsíce.

Upozornění: Nezapomeňte prosím, že dezinfekce a sterilita jsou zejména v dnešní době velmi důležité. Proto je vaší povinností udržovat přístroj v čistotě.

Hmotnost0,2 kg
Značka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Head&Beard® Dermaroller pro stimulaci růstu vlasů 0,5 mm“