Obchod

Christina Cosmeceuticals LINE REPAIR HYDRA Peeling s kyselinou mléčnou 50 ml

Posiluje regenerace buněk, snižuje pigmentaci a pomáhá vyrovnat barvu pleti. 

934 

Gelový peeling s 10% kyselinou mléčnou pro posílení regenerace buněk od světoznámé profesionální značky Christina Cosmeceuticals. Vitamin C snižuje pigmentaci a pomáhá vyrovnat barvu pleti. Pokožka se hydratuje, získává přirozený jas a svěžest. Tento produkt patři do řady LINE REPAIR HYDRA.

Řada HYDRA zvyšuje schopnost pokožky vázat vodu, zadržovat vlhkost a zlepšuje elasticitu. Ztráta elasticity kůže je jednou z hlavních příčin předčasného stárnutí a přímo souvisí s obsahem vody v kůži a kvalitou proteinových vláken v dermis. Tyto dvě složky jsou zodpovědné za vzhled a vlastnosti pleti jako jsou: zdravá sjednocená barva pleti, jemná a hladká textura, elasticita, pružnost a odolnost, objem, zářivost a vitalita.

HYDRA – HYDRATACE A VYPLNĚNÍ PLETI 

Aktivní složky:

  • Kyselina mléčná – AHA kyselina získaná fermentací mléka. Omlazuje pokožku tím, že stimuluje obnovu buněk. Snižuje výskyt jemných vrásek, činí pleť vyhlazenou.
  • Extrakt z lékořice – snižuje hyperpigmentaci, čímž je pleť rovnoměrnější a svěží.
  • Extrakt z vilínu virginského – známý jako hamamelis, obsahuje velké množství tříslovin, které zmírňují zarudnutí a záněty a podporují hojení poškozené a zanícené pokožky.

Efekt:

  • posílení regenerace buněk
  • snižuje pigmentaci a pomáhá vyrovnat barvu pleti
  • pokožka se hydratuje, získává přirozený jas a svěžest
  • chrání elastinová vlákna
  • zvyšuje zásoby vody
  • zlepšuje pružnost pleti

Postup aplikace:

  1. Jednou až dvakrát týdně naneste rovnoměrnou vrstvu na čistou a suchou pokožku.
  2. Nechte působit 3-5 minut, v závislosti na reakci pokožky. Poté důkladně smyjte vodou.
  3. Pro dosažení lepších výsledku, produkty stejné značky dokážou pracovat nejlíp. Aplikujte sérum a krém ze stejné řady jako závěrečný krok péče.
  4. *POZNÁMKA: Vždy pres den chraňte plet ochranným krémem SPF 50.

Složení:

Deionized water (Aqua), SD Alcohol 40, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Butylene Glycol, Cellulose, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Polysorbate 20, Propanediol, Sodium acetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide

Hmotnost0,05 kg
Značka

Kosmetické řady

LINE REPAIR