Obchod

Dr.Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution hydratační pleťová maska 5 ks

Мaximální hydratacе, obnovení hladiny přirozeného kolagenu a stimulaci jeho tvorby do budoucna, dodává obličeji svěží а odpočatý vzhled.

Original price was: 650 Kč.Current price is: 455 Kč.

Není skladem

Pleťové masky od korejské značky Dr.Jart+ obsahují celý komplex hydratačních složek. Měkká tkáň je napuštěna speciálním sérem, které je zaměřeno na maximální hydrataci, obnovení hladiny přirozeného kolagenu a stimulaci jeho tvorby do budoucna, dodává obličeji svěží а odpočatý vzhled. Patentovaný hydratační komplex Dermask Water Jet Vital Hydra Solution snižuje napětí linií obličeje, vyhlazuje vrásky a zpomaluje stárnutí pokožky.

Dermatologický testováno. Vhodné pro všechny typy pleti. Must-have produkt pro ženy na cestách.

Hlavní aktivní složky:

Patentovaný hydratační komplex a Aquaxyl (přírodní kyselina) – zvyšuje zadržování vlhkosti v pokožce a posiluje její bariérovou funkci, kyselina hyaluronová s nízkou molekulovou hmotností zvlhčuje hluboké vrstvy pokožky.

Extrakt z mořských řas – udržuje dlouhotrvající hydrataci a podporuje přirozenou syntézu kolagenu, aby vaše pokožka vypadala a cítila se hydratovaná a zcela omlazená.

Panthenol – zklidňuje, zmírňuje podráždění a záněty, podporuje rychlé hojení kožních lézí, poskytuje jemnou exfoliaci odumřelých částic epidermis a urychluje metabolické procesy v buňkách.

Kyselina hyaluronová – proniká do střední vrstvy pokožky, aktivuje tvorbu kolagenu a elastinu, obnovuje poškozená vlákna, omlazuje, napíná pokožku, činí ji pružnější, vyhlazuje mimické vrásky.

Extrakt Laminaria – posiluje stěny cév a kapilár, zlepšuje mikrocirkulaci krve, obnovuje zdravou pleť a přirozený lesk, odstraňuje známky únavy a nedostatku spánku, zmírňuje otoky.

Celulóza – zajišťuje důkladnější pronikání živin do pórů, zabraňuje nadměrnému odpařování vlhkosti.

Extrakt z kořene lékořice – spolehlivě chrání před různými nepříznivými vnějšími faktory, filtruje škodlivé ultrafialové paprsky, snižuje množství volných radikálů a jejich škodlivé účinky na organismus.

Extrakt z kořene zázvoru – posiluje buněčnou imunitu, obnovuje ochranné funkce epidermis.

Extrakt z koptisu – reguluje tvorbu kožního mazu a fungování mazových žláz, zabraňuje vzniku růžovky, odstraňuje nadměrný mastný lesk v t-zóně.

Extrakt z kalamusu – poskytuje účinnou hydrataci, vyživuje, urychluje proces regenerace.

Grapefruitový extrakt – má tonizující, antioxidační účinek.

 

Efekt:

  • Hluboce hydratuje a osvěžuje i tu nejvíce vysušenou pleť
  • Podporuje regeneraci a ochranu pokožky
  • Vyživuje, zjemňuje a regeneruje povrch pokožky
  • Po jednom použití dodává pokožce jemný pocit a zdravý vzhled
  • Nekomedogenní, vhodný i pro mladou a problematickou pokožku

Aplikace:

  1. Očistěte pleť a osušte ručníkem. Masku aplikujte na suchou pleť.
  2. Sundejte ochranné vrstvy fólie a přiložte masku na obličej. Vyhlaďte vzduchové bubliny pro dokonalé přilnutí k obličeji.
  3. Nechejte působit 15-20 minut, poté sundejte. Jemně vklepejte zbylé sérum do pokožky do jeho úplného vstřebání.
  4. Není třeba oplachovat. Používejte jednou až dvakrát týdně.

* Pro umocnění chladícího efektu, nerozbalenou masku dejte do lednice na 10 minut před použitím. 

Složení:

Water/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Panthenol, Betaine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Algae Extract, Laminaria Japonica Extract, Chlorphenesin, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Arginine, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Acorus Calamus Root Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Složení produktu se může lišit, prosíme vždy zkontrolujte složení na obalu produktu.

Hmotnost0,025 kg
Značka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Dr.Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution hydratační pleťová maska 5 ks“